lördag 28 juni 2014

Utskriven!

I går blev jag utskriven från avd 54, infektion och fick äntligen åka hem efter 3 dygn. Magnetröntgen visade ingen skada, förslitning eller något onormalt av ryggen. Vid besöket på reumatologen hittades heller inget som visade någon reumatiskt sjukdom, Phuu! Fick 2 cortisonsprutor i ryggen och ska fortsätta med Alpoxen som verkar smärtstillande och är antiinflammatoriskt ett tag till . Fick även med kris tabletter med morfin i värsta fall. Då sänkan fortfarande är hög, gäller det för mig att denna gång LYSSNA PÅ KROPPEN! Läkarna bedömer att jag har inflammation i lederna mellan korsbenet och bäckenet. Återbesök i veckan för att kolla av sänkan och prover.



Måste bara säga att personalen på 54.an har varit helt underbara. Så proffsiga, omhändertagande och duktiga killar och tjejer som tagit hand om mig dessa dagar. Vilket enormt jobb de gör. Jag är tacksam för vår svenska sjukvård!

Även otroligt Tacksam för mina underbara och förstående kunder som jag tvingast boka av i veckan. Det är ju er jag jobbar för!

Hundfrissan

4 kommentarer:

  1. Va bra att du fått komma hem och skönt att proverna inte visade något allvarligare. Ja det är viktigt att lyssna på kroppen men förstår att det inte är lätt i detta stressande samhälle vi lever i! Tänker på dig!

    SvaraRadera
  2. Skrev ett meddelande här tidigare ikväll men glömde att skriva vem det var ifrån, det är kunden Yvonne med kaninen Lemmy.

    SvaraRadera